LES FORMIGUES SWIM 2.700m I 4000m

LES FORMIGUES SWIM 2.700m I 4000m

1 reseñas
Descripción


23/10/2021


Travessia de natació en aigües obertes del Palamós Outdoor Sports Festival

Travessia de natació en aigües obertes del Palamós Outdoor Sports Festival que se celebrarà a Palamós els dies 22, 23 i 24 d’octubre.


És una prova amb caràcter NO COMPETITIU per gaudir de les Illes Formigues de ben a prop.


Descobreix els fons marí de la Costa Brava amb una experiència increíble, on els vaixells portaran els nedadors i nedadores des de la Platja de la Fosca fins el punt d’inici.

Hi haurà dues distàncies: 2.700 m si se salta a Cala Senià o 4.000 m si se salta a Les Illes Formigues.

Els recorreguts vorejaran tota la costa amb direcció la Platja de La Fosca, passant per meravellosos indrets com S’Alguer i La Foradada.

Hi haurà un avituallament a la meitat del recorregut.

Caldrà portar mascareta quirúrjica pel desplaçament amb vaixell. A l’arribada l’organització us facilitarà una de nova.

La inscripció inclou:

    • Trasllat amb embarcació fins al punt de sortida
    • Dret a participar en la Travessia    
    • 2 punts d’avituallament
    • Assistència durant la prova
    • Mascareta quirúrgica a l’arribada

Hora de concentració: 8 h
Hora d’embarcament: 9 h
Lloc: Platja de La Fosca
Material obligatori: banyador, casquet de bany, ulleres i boia de seguretat.
Material opcional: neoprè, aletes, manoples, etc.

Places limitades

Servei de guardaroba inclòs

Vine a gaudir d'un cap de setmana d'esports outdoor amb familia!


*Amb la tramitació d’aquesta inscripció confirmo que he llegit i accepto les condicions establertes en el Reglament de la prova. Llegeix el Reglament unes línies avall


*L'organització es reserva el dret de modifcar i/o suspendre la data i hora de les activitats en cas de mala previsió meteorològica.
 REGLAMENT DE LA PROVA1.- Organitza:
Ajuntament de Palamós amb la col·laboració del Club Natació Palamós


2.- Dades generals:
Nom de la prova: LES FORMIGUES SWIM


Data: Dissabte 23 d’Oct
Distància aproximada: 4.000 i 2.500 metres
Recorregut: De les Illes formigues fins a la Platja de La Fosca

Sortida i arribada: Platja de La Fosca, Palamós


3.- Participants:
Podrà participar qualsevol persona física de qualsevol nacionalitat. Els menors de 18 anys hauran d’aportar la llicència federativa de la Federació Catalana de Natació i autorització paterna o del seu tutor per escrit en el moment de retirar la identificació. Cap nedador menor d’edat podrà realitzar la LES FORMIGUES SWIM sense aquesta autorització signada i entregada a l’organització.


Tots els participants declaren estar en condicions físiques necessàries per realitzar la prova i accepten participar sota la seva responsabilitat. L’organització, donat la duresa de la prova (recorregut, temperatura de l’aigua, corrents...) recomana als participants no inscriure’s si no es veuen amb capacitat suficient per completar la travessia.


4.- Equipament:
L’organització recomana la utilització de neoprens. Amb el neoprè es busca evitar hipotèrmies i possibles picades de medusa. Tot i així els participants excepcionalment podran utilitzar banyadors convencionals.

Per raons de seguretat i seguiment dels participants, és necessari l'ús de casquet (s’aconsella que sigui de color groc).

L'organització permetrà l'ús de rellotges o GPS aquàtics.

Donada la vessant NO COMPETITIVA i de gaudir, es podrà utilitzar estris de material auxiliar d’entrenament, de flotació o propulsió d’ajut per realitzar la prova (aletes, manoples, etc.) .

Queda restringit l'ús de MP3 aquàtics o similars (que impedeixin una correcta audició dels avisos de seguretat durant la prova).

5.- Inscripcions:
Els/les nedadors/es que desitgin participar de la Travessia hauran d’omplir el full inscripció, acceptar el reglament de la travessa, així com el protocol de seguretat d’aquesta.

La inscripció es realitzarà a través de la pàgina web https://ticknroll.com omplint el formulari de registre, a partir del dia 6 d’octubre i mitjançant la passarel·la de pagament, amb targeta de crèdit.

La inscripció quedarà formalitzada una vegada fet el pagament del dret d’inscripció.

Per aquesta edició, el preu fixat és de 30 € fins el 22 d’octubre que correspon a la repercussió de les despeses de seguretat de la prova (embarcacions, assegurança participants, ambulància, socorrista aquàtic, Responsabilitat Civil i avituallaments).

La inscripció inclou:

    Trasllat amb embarcació fins al punt de sortida.

    Dret a participar en la Travessia

    2 punts d’avituallament

    Assistència durant la prova

    Mascareta quirúrgica a l’arribada

L’organització retornarà la part de l’import que no estigui compromès en seguretat, en el cas que per mal temps o causes alienes a l’organització es vegi forçada a anul·lar la travessia en la data prevista.

La inscripció a la LES FORMIGUES SWIM és personal i intransferible. En cap cas, un cop formalitzada la inscripció es podrà transferir els drets de participació a una altra persona. La formalització de la inscripció suposa l’ acceptació d’aquest reglament i normes de seguretat de la prova.


6.- Categories:
Donat el caràcter NO COMPETITIU de la Travessia, no s’estableixen categories de participació ni cap premi.


7.- Mesures de seguretat:
Els nedadors seran acompanyats i guiats per embarcacions de suport. Les embarcacions de suport a motor respectaran en tot moment la distància de seguretat que variarà segons l’estat de la mar.

Els patrons de les embarcacions guia disposaran d’armilles reflectants per poder dirigir adequadament els nedadors.

El nombre d’embarcacions i paddles surf o caiacs podrà ser modificat en funció del nombre de participants finals, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels nedadors.

8.- Avituallaments:
L’organització facilitarà 1 avituallament a mitja travessia i 1 avituallament al finalitzar la prova.


9.- Arribada:
Els nedadors que es retirin ho hauran de notificar, el més aviat possible a l’organització.


10.- Obligació de finalitzar el repte:
L’organització es reserva el dret a obligar a finalitzar la prova a qualsevol dels participants per garantir la seva seguretat.

A continuació s’exposen alguns casos en els que membres de l’organització posaran fi a l’aventura obligant a pujar als participants a una embarcació de suport.

    Empitjorament de les condicions marines que posin en perill els participants de la travessia.

    Sempre que un nedador mostri senyals de fatiga extrema, deshidratació, hipotèrmia, ritme extremadament lent o qualsevol altre signe que impedeixi nedar amb normalitat al participant.

    Nedadors que no segueixin les indicacions de seguretat de l’organització, així com nedadors que estiguin per fora del límits de seguretat delimitats per l’organització.

    Quan el nedador faci la senyal de socors, aixecant un o dos braços.

Els voluntaris de les embarcacions vetllaran per la seguretat del nedadors i podran obligar a qualsevol nedador a abandonar la prova per garantir la seva seguretat.


11.- Modificació de la prova:
En cas de mala mar o altres fenòmens adversos (banc de meduses, corrents, etc.) l’organització es reserva el dret de canviar el trajecte de la travessia i escollir un dels trajectes alternatius ja seleccionats, i si no fos possible, portar a terme la cursa sense posar en perill la seguretat dels participants, l’organització es reserva el dret de canviar l’horari d’aquesta o fins i tot anul·lar la prova.
L´Ajuntament de Palamós, com a organitzador, es reserva el dret de suspendre l´esdeveniment, modificar la data de celebració o anular-la. En aquest cas comunicarà als inscrits com li serà compensat.


12.- Dades personals:
En compliment de l’establert en la llei orgànica de 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”) i la Ley 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, al Club Natació Palamós amb NIF , informa, i vostè accepta que:

Totes les dades de caràcter personals facilitades per vostè mitjançant els formularis de recollida de dades de la pàgina https://ticknroll.com són incorporades a un fitxer automàtic de caràcter personal del que es responsable del Club Natació Palamós.

L’objectiu de la creació d’aquest fitxer, que és tractat de forma confidencial, és:

    Administrar la seva participació a la LES FORMIGUES SWIM

    Gestionar la informació procedent de la prova, especialment temps, fotografies i vídeos.

    Realitzar el control estadístic dels participants amb la finalitat de retroalimentar l’organització de la prova i aplicar els canvis necessaris per a millorar la cursa.

Amb el seu consentiment al procés d’inscripció i al formulari corresponent, vostè autoritza de forma expressa la cessió de les seves dades personals sol·licitades amb les finalitats abans esmentades a favor de l’Ajuntament de Palamós.

En qualsevol cas, vostè pot revocar en qualsevol moment el consentiment donat i executar el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició comunicant-ho a Esports de  l´Ajuntament de Palamós.


13.- Autorització d’us d’imatges:
Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la llei 5/1982 de 5 de Maig, sobre el Dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, el Club Natació Palamós demana consentiment als esportistes o pares o tutors legals dels menors d’edat per poder publicar fotografies on apareguin els esportistes o els seus fills i filles, on aquests i aquestes siguin clarament identificables.

Els esportistes o pares o tutors legals dels menors d’edat accepten amb la formalització de la inscripció a la LES FORMIGUES SWIM que la imatge seva o del seu fill/a, pugui aparèixer en fotografies o filmacions realitzades en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Palamós en:

    Pàgines web

    Filmacions destinades a difusió pública

    Fotografies per a revistes o publicacions

    Presentacions digitals


 • Categoría
  Deporte / Fitness
  Audiencia
  • Adultos
  • Grupo
  • Juventud
Fotos
Contacto y redes sociales
Compartir

1 revisión

3 de 5 estrellas
5 estrellas
0%
4 estrellas
0%
3 estrellas
100%
2 estrellas
0%
1 star
0%
Mariona Sanz Ausàs
3 de 5 estrellas
9 de octubre, 13:12
Mariona sanz

Soc nenadora amateur, nedem els caps de setmana a la fosca i voltants.

LES FORMIGUES SWIM 2.700m I 4000m

1 reseñas

No tickets on sale at this moment


Organizador Detalles

Asistentes (64) Ver todo
52